Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Thursday, June 27, 2013

Mealshake antara supplemen penting untuk keperluan si manja

Harga runtuh untuk MEALSHAKE hampir menutup tiraikan .. tingga 3 hari je lagi ye.. Pasni jangan menyesal bilan lepas dah takda offer ye.. Bulan JUNE bulan untuk si manja anda, Offer Mealshake, Beli 6 Percuma 1.. sapa yang tak nak kan?? Suka tak?? Alhamdulillah, ramai ibu yang memilih Mealshake sebagai nutrisi penting kepada si manja. Saya adalah salah seorangnye ye.. anak dara memang suka sangat time campur skali dengan Mealshake nie .

Testimoni diri sendiri sejak ambik Mealshake kat anak dara :


"Alhamdulillah, memang syukur sangat ye sebab selera makan takyah cakap la, bertambah2 selera tapi tak sampai ke arah obesiti sebab masih kurus lagi la ye. Yang penting kesihatan memang terjaga, setahun sekali pun susah nak deman, syukur sangat. Ibu mana yang tak sukakan bila anak sihat dan ceria je.. Maian takyah cakap, aktif memanjang"


Nak baca testimoni ibu lain2 juga tak.. meh la kita ye



Ni salah satu ye:



Alhamdulillah....dapat juga sy membeli Meal Shake untuk anak2 sy. Mmg boleh tahan harga Meal Shake ni, tapi demi perkembangan minda & IQ anak sy, sy sanggup melabur untuk si manjaku agar dapat melihat mereka membesar dengan baik. 
Tak tentu arah hidup sy bl asyik risaukan masalah sembelit & kurang selera makan Puteri & Putera kesayangan sy tu. Anak sulung (kak Yong) sy ni mmg susah betul nak bagi makan. Mesti lari atau keluarkan balik makanan jika sy pakse makan. Dah macam2 ikhtiar sy cuba sjk kak yong de mslh sembelit & kurang selera makan ni. Sangat2 kesian tgk setiap kali kak yong ni nak buang air besar. Kadang2 sampai berdarah. Aduh hati ibu mana yang sanggup tgk anak dlm kesakitan camtu. Sy dh bwk jumpa pakar, tp still camtu. Hurmmm buntu...smlm sy mintak lah advice rakan Shaklee sy tentang mslh sembelit anak sy. Dia suggest try Meal Shake, hopefully ikhtiar sy ni menampakkan perubahan yg positif.
Si adik pn ada masalah juga. Masalah kurang selera makan. Letih betul nak pujuk setiap kali bagi makan kt adik. Kadang2 dh mcm main kejar2 kami kt rumah. hehehe...aduhhh...sabo je lah..
Semalam balik kerja terus gi Shaklee dekat subang beli Meal Shake ni. Masa mula2 nak beli takut sgt sb bdk berdua ni dh pandai rase. Takut sgt mereka x dapat terima rase lain dlm susu mereka...memamg cuak betul malam td. hehehe..tp alhamdulillah...masing2 abes minum susu yg ibu campur Male shake tu..hehehe...& terus lena sampai ke subuh...
Harap2 ini permulaan yang baik...InsyaAllah (^_^)

gambar anak Pn.Nora yang sukakan Meal Shake..
kredit - http://nursalwa.blogspot.com

Nak baca lebih banyak testimoni..--> KLIK SINI YE

Nak tahu infor MEALSHAKE nie -->> KLIK SINI LAK

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.







Sila PM utk mendapatkan detail mengenai produk:
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS - 0199517292
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Your Shaklee Independent Distributor (ID - 854784)


Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI    

No comments:

Post a Comment

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE