Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Thursday, January 2, 2014

ESP UNTUK MEMPERKUATKAN OTOT DAN 1001 KEBAIKAN LAIN.


Assalamualaikum dan selamat pagi semua.Macam lama tak post kat blog tapi nasib baik belum berhabuk ye. Alhamdulillah, Allah bagi peluang dan rezeki masa untuk mengupdate info terkini tentang kesihatan dan kelebihan ESP. Antara HOT & KILLER produk kat shaklee tau. Nak tau KENAPA ESP menjadi hot dan sangat killer produk. Antaranya sebab semua orang boleh ambil ESP SHaklee. Tak kira gender dan peringkat umur, semua orang boleh ambil ye. Hasilnya memang SUPERB tau. Jom baca tentang kelebihan ESP shaklee ye, mana tau teruja nak ambil ESP juga.




Penting bg mereka yg mengambil Slimming Set utk menguatkan balik kulit yg mengeleber selepas pembakaran lemak. Ia utk mendapatkan shape badan idaman

✔️✔️­čĺ»Pengambilan Energizing Soy Protein Shaklee adalah kunci untuk mengekalkan kulit muda dan memperkuat otot bagi memastikan kita sentiasa bertenaga. Kandungan yang terdiri daripada Asid Amino membina dan memperkuat otot tubuh, kuku, rambut, darah, organ, kulit dan kelenjar. ESP juga mengandungi 50,000 jenis protein, 20,000 jenis enzim dan lain-lain.

KEBAIKAN LAIN.

✔️✔️Rahsia Kulit Cantik Dan Anjal
 
Bagi wanita yang mementingkak kecantikan kulit. Anda disarankan untuk mengamalkan pengambilan ESP. ESP merangsang regenerasi kulit dan otot, memulihkan kedutan dan bertindak sebagai agen anti-penuaan. Mengembalikan keanjalan kulit supaya kulit kekal cantik dan gebu. Di samping memperkuat otot sekaligus mempercepat pemulihan luka dan menghilangkan parut.

✔️✔️ Mempertingkat Fungsi Hormon Wanita

 
Khasiat berikutnya adalah untuk mempertingkat fungsi hormon wanita. Ramuan yang ini terdiri dari kacang soya. Kacang soya adalah tumbuhan yang kaya dengan isoflavon yang berfungsi sama dengan fungsi hormon wanita. Ia membantu dalam mengurangkan paras kolesterol dalam darah disamping mencegah osteoporosis dan penyakit jantung. Ia juga baik untuk mencegah gejala ‘hot flashes’ sebelum menapous dan membantu mencegah kanser serta anemia.

✔️✔️Memulihkan Fungsi Prostat Lelaki
 
Genistein yang terkandung dalam kacang soya telah dibuktikan mempunyai keupayaan bagi mencegah pertumbuhan dan menghalang sel kanser darip merebak. Ia berfungsi dengan memusnahkan radikal-radikal bebas dalam sel-sel tubuh kita sebelum radikal bebas sempat bermutasi daripada DNA sel-sel menjadi sel-sel kanser. Ia juga melindungi dan menjaga rahim dan ovary serta kitaran haid dan prostat.

✔️✔️ Memulih Dan Memberi Tenaga Segera Untuk Individu Aktif
 
Salah-satu rahsia yang menjadi pilihan kebanyakan para pembeli adalah kerana ESP Shaklee terbukti berkesan dalam memulih dan member tenaga segera untuk individu yang aktif, ibu menyusu, wanita bekerjaya yang sibuk dan mereka yang mempunyai gaya hidup yang lasak. ESP membekal tenaga segera dan meningkatkan sistem imun sekaligus memulihkan kepenatan, mencegah migrain, insomnia dan gejala stress yang disebabkan kemurungan, kebimbangan, ketakutan, tekanan kerja dan sebagainya.

✔️✔️Jawapan Kepada Masalah Pigmentasi
 
Ramuan utama ESP Shaklee adalah kacang soya. Kacang soya atau nama saintifiknya Glycine Max dianggap salah-satu daripada 7 “super-foods” yang wujud di dunia. Hasil kajian para saintis telah membuktikan lecithin dalam soya dapat melancarkan peredaran darah, menyahtoksin bahan buangan sel dan lain-lain. Fungsi lecithin soya ini juga melambatkan proses rambut beruban, menyelesai masalah keguguran rambut dan keadaan rambut yang kusam. Disamping mencegah masalah pigmentasi dan kulit berjeragat.

✔️✔️ Meningkatkan Keupayaan Memori

 
Semakin meningkat usia seseorang bermakna daya keupayaan untuk mengingat akan menurun. Keupayaan memori seseorang memang berkadar langsung dengan peningkatan usia. Pengambilan ESP Shaklee secara konsisten akan dapat mempertingkatkan keupayaan daya ingatan. Kacang soya mengandungi isoflavones yang bertindak sebagai penerima atau perangsang estrogen dalam otak manusia, terutama dalam hippocampus iaitu kawasan penting untuk memori manusia.

Credit to chenta qaseh  & facebook.com/lela.nur.35


Memang tidak dpt dinafikan lagi ESP shaklee mempunyai 2020 kebaikan. Ianya telah diuji secara klinikal secara berperingkat2 utk mengekalkan kualiti protein yg tinggi bersumberkan tumbuhan semulajadi untuk memberi fungsi yg optimun kepada pengguna. Esp shaklee adalah Non Gmo tau. Maksudnya ia tidak diubah secara genetik, ianya asli dan semulajadi. So mengapa perlu tunggu lagi? Dapatkan ESP bkn 1 tp 2@3 canister untuk anda dan keluarga. 
 Banyak kelebihan kan ESP nie sebab tu ramai yang grab sampai 1-2 canister terus. Sambil2 tu apa kata kita usha testimoni lak.. mana tau lagi teruja nak try ESP shaklee.




* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.







Sila PM utk mendapatkan detail mengenai produk:
 
Mazlina Mohd Nazir
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS - 0199517292
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Your Shaklee Independent Distributor (ID - 854784)


Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI   
 

No comments:

Post a Comment

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE