Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Sunday, January 26, 2014

Gentle Deep Foaming Cleanser Rasa Macam SKII

Deep foaming cleanser antara item favorite gak sebab sangat2 best bila selepas mengggunakannya. Tapi haru biru juga 2-3 lepas anak dah curahkan kat lantai separuh.. sedih betul. Tapi sehari dua pastu, mood kembali ok. Apa2 pun kena redha je la kan.

Jom la usha apa yang best tentang deep foaming cleaser ini yang ala2 macam SKII (ni kata customer yang memang penguna tegar SKII tapi tetiba beralih arah sejak mengamalkan supplemen shaklee). Woooww, high class gitu sebab deep foaming cleanser shaklee sama SKII gitu.




Apakah keistimewaan produk ini? Jom saya cerita..sebab saya pun guna!!!
*Menjadikan kulit wajah kita segar dan bersih 
*Rumpai laut menghilangkan kekotoran, membuang sel-sel mati dan menegangkan 
*Alga Hijau menyahtoksin dan melembapkan 
*Strawberi Begonia mencerahkan dan mengimbangi pigmen 
* Memberi cucian lembut dan menyegarkan serta tidak menghakis atau mengelupas
Rasa segar dan nyaman sebaik sahaja wajah ni dicuci dgn Nutriwhite Shaklee. 
Kulit pun rasa lembut dan licin. 
Yang paling penting pencuci muka Nutriwhite Shaklee ni bebas dari bahan kimia dan sintetik berbahaya. 
Memang selamat untuk kulit muka kita. 
Kepada anda yang memang memilih sesuatu produk kerana jenama janganlah risau. 
Produk Nutriwhite Shaklee ini memang setanding dengan Estee Lauder dan SKII. 
Ia dihasilkan dari sumber semulajadi yang tidak memberi kesan sampingan. 
Saya sendiri telah menggunakannya dan customer yg telah mencubanya juga sangat berpuas hati.
I REALLY LOVE IT!
kredit mamaimaneliasyah.blogspot.com 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.







Sila PM utk mendapatkan detail mengenai produk:
Mazlina Mohd Nazir
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS/Wassap/Viber/Wechat - 0199517292
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Your Shaklee Independent Distributor (ID - 854784)



Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI   

No comments:

Post a Comment

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE