Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Sunday, October 27, 2013

Milk booster terbaik dengan Esp shaklee

Alhamdulillah walaupun anak dah berumur 2y8month, esp memang antara yang tak pernah miss. Sepanjang penyusuan vitamin yang memang tak pernah miss adalah esp, alfafa dan ostermatrik.. kalau lupa ambil macam lain je. Teruja sebab keberkesannya. Kira peneman setia untuk support sepanjang penyusuan.

Tengahari nak share testimoni ibu2 yang suka dengan supplemen shaklee dan antaa salah satu adalah esp shaklee.





Malahan dengan pengambilan esp.shaklee, pengeluaran susu juga makin bertambah.. alhamdulillah. Tapi ibu2 kena apply konsep supply and demand ye.

Jangan dah ambil milkbooster tapi susu makin kurang. Dan bila selidik balik rupa2nya, memang ibu2 tak supply konsep penyusuan iaitu supply dan demand ye.

Gud luck to all ibu2 yang masih menyusu baby ye. Semoga berjaya menyusu baby selama 2tahun ye.

Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

KESIHATAN ITU KEKAYAAN yang tak ternilai harganya..

Sila PM utk mendapatkan detail mengenai produk dan pelbagai tawaran HEBAT menanti anda::

Email - pokoksena85@yahoo.com

SMS / Wassap - 0199517292

FB - http://www.facebook.com/pokoksena85

Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09

Your Shaklee Independent Distributor (ID -854784)

Atau msg direct kat FB ye :: https://www.facebook.com/messages/JomSinggah09

No comments:

Post a Comment

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE