Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Saturday, October 26, 2013

Esp terbaik untuk kulit cerah

Maaflah ye sebab teruja nak share testimoni kulit cantik je. Sebab perkataan cantik memang ramai yang suka..plus admin sangat suka perkataan cantik dan berusaha sebaik mungkin untuk mendapat kulit cantik berseri. Kita berusaha dan Allah jua yang tentukan hasilnya. Tapi Allah suka orang yang berusaha untuk mendapatkan sesuatu mengikut jalan yang betul la ye.

Malam ni nak share testimoni lagi pasal pengguna ini mencari vitamin yang sesuai untuk memcerahkan kulit. Vitamin yang disuggestkan adalah ESP shaklee.. dan customer ini sangat sukakannya dan hasilnya MasyaAllah sangat mengujakan. Kulitnya makin cerah berseri dan makin cantik dengan kata lainnya.





Tadaa.. ini adalah hasilnya setelah mengamalkan ESP shaklee secara berterusan (hasilnya mungkin berlainan individu). Yang penting cantik dari dalam hingga ke luar.

Apa yang best tentang ESP shaklee.ini.. jom baca seimbas lalu tentang kelebihan esp untuk kulit cantik berseri.

Energizing Soy Protein (ESP)

Awet Muda - Asid amino penting untuk membina otot, kuku, rambut, darah, organ, kulit, kelenjar dan lain-lain.Pengambilan yang kerap adalah kunci kepada awet muda.

Membaiki Pigmentasi - Membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, membaiki masalah pigmentasi, kedutan dan kesan tua.

Kulit Remaja - Merangsang pembentukan semula kulit dan otot, mengurangkan kedutan, agen anti penuaan, mengembalikan radian kulit dan kepejalan otot, mempercepatkan penyembuhan luka dan mengurangkan kesan parut.

Esp memang terbaikk.. hot produk kat shaklee dan ramai yang dah jatuh cinta dengan esp shaklee sebab keberkesananya..


Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

KESIHATAN ITU KEKAYAAN yang tak ternilai harganya..

Sila PM utk mendapatkan detail mengenai produk dan pelbagai tawaran HEBAT menanti anda::

Email - pokoksena85@yahoo.com

SMS / Wassap - 0199517292

FB - http://www.facebook.com/pokoksena85

Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09

Your Shaklee Independent Distributor (ID -854784)

Atau msg direct kat FB ye :: https://www.facebook.com/messages/JomSinggah09

No comments:

Post a Comment

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE