Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Friday, October 4, 2013

Apa yang anda kalau sign up sebagai pengedar bebas shaklee???

Panjang lak tajuk ye.. tapi ini antara persoalan bila seorang bermula dari customer dan bertukar menjadi ahli sebagai pengedar bebas shaklee. Tapi alhamdulillah kebanyakkan.yang join pengedar bebas shaklee adalah dengan sukarela setelah jatuh cinta dengan produk shaklee yang sememangnya semulajadi, berkesan dan selamat. Sebelum kita start sharing kebaikan produk, tentu kena jatuh cinta dengan produk dulu kan.. baru sesi sharing tu berkesan di hati.

Back to tajuk utama kita adalah apa yang kita dapat bila sign up sebagai pengedar bebas shaklee. Ada 3 perkara yang shaklee tawarkan sebagai ganjaran untuk semua pengedar bebas shaklee. Antara 3 ganjaran tersebut adalah cash, cars dan convention. Shaklee tawarkan ganjaran 3c. Cash yang sentiasa pengedar bebas shaklee termasuklah admin blog Jom Singgah ini..

Shaklee memang MLM dan company gah diserata pelusuk dunia. Yang pasti produk shaklee ada Halal. Sebagai umat islam mencari yang Halal iti fardhu. Shaklee pun bukan fokus pada hundheating, nak beli pangkat dan lain2 untul berjaya.. kebanyakkan yang dapat bonus 5-6 angka adalah orang sangat sempoi malahan tak lokek dalam memberi ilmu.

Alhamdulillah syukur sangat bila ditemukan dengan team jutawan yang sentiasa ingat mengingat tentang dunia dan akhirat. Semoga kita boleh menjadi leader yang baik kepada semua pengedar bebas di bawah kita.

Jom menuju ke puncak bersama-sama. Keep on sharing apa kelebihan produk dan alhamdulillah makin hari makin ramai yang dah jatuh cinta dengan shaklee..

Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

KESIHATAN ITU KEKAYAAN yang tak ternilai harganya..

Sila PM utk mendapatkan detail mengenai produk dan pelbagai tawaran HEBAT menanti anda::

Email - pokoksena85@yahoo.com

SMS / Wassap - 0199517292

FB - http://www.facebook.com/pokoksena85

Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09

Your Shaklee Independent Distributor (ID -854784)

Atau msg direct kat FB ye :: https://www.facebook.com/messages/JomSinggah09

No comments:

Post a Comment

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE