Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE

Wednesday, August 1, 2012

Pulihkan tekanan darah dengan Vitalea dan dapatkan tidur yang nyenyak dengan OstematrixTestimoni Pn Zubaidah Darwisy :


"Alhamdulillah, selepas makan vita-lea dan ostematrix ( baru 2 hari makan) tiada lagi sakit gigi menghantui diri.. tiada lagi tekanan darah rendag..tidur pun lena..alhamdulillah..syukur..semoga badan akan lebih sihat untuk menjaga baby big 11 bulan dan baby small( 8 weeks in ibu tummy)"

credit to IDA


Vitalea @ multivitamin adalah jawapan terbaik bagi individu yang mengalami tekanan darah rendah. Formula zat besinya membantu memulihkan tekanan darah. Malah Vitalea mengandungi vitamin dan mineral yang lengkap untuk keperluan dan fungsi badan. Shaklee hanya menghasilkan vitamin dari sumber semulajadi jadi usah risau kerana ia tidak memudaratkan badan seperti lambakan vitamin sintetik di pasaran.


Lebih lanjut berkenaan Vitalea Shaklee.
Ostematrik @ kalsium merupakan supplemen jika anda mengalami sakit gigi kerana kekurangan kalsium dan masih penat walaupun baru sahaja bangun dari tidur. Kalsium yang baik membantu anda untuk mendapatkan rehat yang baik dan memberi kesegaran di pagi hari. Pastikan kalsium dari sumber yang mudah diserap supaya ia berkesan seperti Ostematrix dari Shaklee ini.Lebih lanjut berkenaan Ostematrix Shaklee.

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit 

 Sila PM utk mendapatkan detail mengenai produk: 
Email - pokoksena85@yahoo.com 
SMS - 0199517292 
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85 
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09 
Your Shaklee Independent Distributor (ID - 854784)

No comments:

Post a Comment

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE