Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE

Monday, March 26, 2012

Shaklee ESP Menganjalkan Payudara!!!


Salah satu minuman rutin harian saya ialah ESP drinks (bancuhan air Energizing Soy Protein)!

Ramai yang ingat minum ESP ini waktu BreastFeeding sahaja, kerana ia bertindak sebagai penggalak susu (milk booster). Namun, ramai juga yang tidak tahu bahawa Soya juga mempunyai pelbagai khasiat dan sewajarnya diteruskan pengambilannya pada kadar yang di syorkan.

Namun, jangan overdose, ya! Boleh email kepada saya untuk konsultasi percuma, ataupun rujuk kepada Shaklee Distributor anda untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang tatacara pengambilan Shaklee ESP yang disarankan.

Ada yang risau jika minum ESP, berat badan akan bertambah! Sebaliknya, tanpa diketahui, Shaklee ESP memabantu anda mengawal lapar (control hunger pang!) kerana ia memberikan sumber tenaga pada kadar tetap ke dalam badan kita.Berita baik untuk wanita!!!

Selain dari mencantikkan kulit wajah secara khususnya, dan kulit secara amnya, ESP turut memberikan tenaga berpanjangan, dan yang lebih seronok, membantu menganjalkan payudara! Seperti yang diketahui, payudara tidak mempunyai tulang, sekadar tisu dan otot di dada. Maka, pastinya sumber Protein yang baik mampu menganjalkan lagi tisu-tisu dan otot-otot di sekitar dada. Nahhh, berbaloi bukan teruskan pengambilan ESP walaupun sudah tidak lagi menyusukan si comel?

credit GenkiMomma.net

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.


Bg yang kekangan kewangan, sila contact utk mendapat harga istimewa:Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS - 0199517292
Fanpage - JOM SINGGAH 

No comments:

Post a Comment

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE