Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Wednesday, March 28, 2012

Boleh Cantik ke dengan Vitamin Shaklee?


Haaaa sebut pasal cantik semua wanita sangatkan terujakan..saya pun suka cantik2 nie..melangkah pun penuh yakin,wanita nie klu ada jerawat satu pun..jalan pun tunduk jer..betul tak?,klu kebetulan smlm baru beli sejenis Skin Care Jenama XYZ bangun pagi naik jerawat..terbayang jer muka cik adik promoter tu...rasa macam tak sabar nak g ngadap dia tanya kenapa muka akak naik jerawat nie..sblm nie muka akak licin jer..terkebil2 mata adik tu..susahkan sebab jenis kulit lain-lain..kesan skin care akan jadi lain2  mengikut jenis kulit..

TETAPI VITAMIN tak mcm gitu..semua jenis kulit BOLEH(oily,combination ,normal )jadi klu macam tu kenapa tak makan "VITAMIN CANTIK SHAKLEE"..Sejujurnya tiada jalan pintas untuk dapatkan kulit yang cantik dlm masa 24 jam tetapi cuba berikan masa 2 minggu untuk pertama selepas pengambilan vitamin untuk melihat hasilnya..



credit to Mama Ina

Tahukah anda kenapa kulit kita berkedut dan kita cepat jadi tua?
Kulit rosak,kusam,berkedut-kedut,serta dipenuhi pigmen hitam adalah angkara radikal bebas!


"Disebabkan radikal bebas,ramai yang menjadi tua sebelum waktunya,umur baru pertengan 20-an tapi kulit tepi mata sudah nampak berkedut.."


a)Penyelesaian Vitamin C

Vitamin C adalah sejenis antioksida yang berupaya meningkatkan daya ketahanan dalam badan serta mempercepatkan proses penyembuhan .Ia juga berperanan meremajakan kulit ,mencegah penuaan sera menjadikan kulit cantik berseri..


 Jom Buat Eksperimen pada pipi masing-masing
..Cuba anda tekan dgn jari pada bahagian pipi,adakah kulit anda akan masih anjal dan kenyaldgn   kata mudah macam spring tilam tu la..kulit akan melantun cepat..memang jauh berbeza dengan pipi anak kecil yang berusia 2 tahun sangat anjal..jika pipi anda lambat melantun ianya ialah kerana 
 "Dermis kulit mengandungi protein kenyal yang dikenali sebagai kolagen dan elastin yang bertugas untuk mengekalkan keanjalan dan kekenyalan kulit semakin merosot"





Saya gandingkan Cantik, Sihat dan bijak  sbg 1 pakej yang perlu ada bg seorang wanita..jom kita baca testimoni seorang customer saya dari Klang



Cik Zaskeyha nie dah makin cantik skrg ,teruja saya nak tengok muka dia..semua kwn2 ckp memang gebu..
set yang mana customer saya nie ambil?Inilah dia Best Seller saya setiap minggu...





b)Penyelesaian Vitamin B Complex

-membantu dalam menukarkan karbohidrat kepada glukosa untuk penghasilan tenaga kepada tubuh badan
-membantu dalam menukarkan lemak kepada protein( ini membantu nervous system berfungsi dengan normal)
-Vitamin B juga penting untuk pembentukan sel badan jadi ianya penting untuk awet muda kulit yang licin dan kelihatan muda, melambatkan rambut beruban,membantu untuk kecantikan kulit, rambut dan mata, kekuatan kuku

Jom kita tengok apa dia khasiat lain Vitamin E selain membantu memudarkan parut2 :


c)Penyelesaian Vitamin E

· Vitamin E membuatkan si pengamal nampak muda kerana vitamin E melambatkan proses penuaan (vitamin awet muda).
· Vitamin E mencegah segala pertumbuhan abnormal sel terutama kanser.
· Vitamin E sangat membantu dalam aspek kesuburan.
· Vitamin E membantu mempercepat proses baik luka.
· Vitamin E membantu pengaliran darah dengan lebih lancar.
· pengambilan vitamin E yang konsisten membantu kawasan gelap itu mengecil dan warna puting menjadi cerah semula.
· Vitamin E membantu mengurangkan kesakitan akibat pre-menstrual.

credit - mcna-health.blogspot.com

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.


Bg yang kekangan kewangan, sila contact utk mendapat harga istimewa:



Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS - 0199517292
Fanpage - JOM SINGGAH 

No comments:

Post a Comment

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE