Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Thursday, August 25, 2016

Tiap hari perlu DETOKS



Assalamualaikum dan selamat petang semua..

Setiap hari perlu detoks kan.. rasa dah sebulan amalkan air detoks nie.. masuk buah mana yang ada dalam peti.. buah dan simpan dalam peti.. keesokan dah boleh minum.. nak sedap lagi boleh tambah 2-3drops Stevia (terutamanya yang suka masam macam saya nie, ada rasa manis sket baru sedap sket). Dengan stevia bebas kalori lebih sihat untuk masa depan.


Resipi air detoks harini special sket sebab ada tambah daun pudina dan daun rosemary.. ubah mana patut ye.. yang penting sedap diminum dan sihat.



Resipi air detok airini pun simple je

-Tea Hijau..
- Lemon
- Apple hijau
- Daun Pudina
- Daun Rosemary..

2-3drops stevia.. takda rasa masam, pahit dan segala yang tak best tu.. hihi


Ni la daun pudina dan daun rosemary ye..




Stevia Bukan Ubat tapi Penganti Gula Putih Terbaik.

Cod sekitar bandar Kota Bharu ye hingga koklanas.. tapi dari tunjung hingga koklanas ikut kelapangan sahaja.. kota bharu insyallah setiap hari ye..

**************************************************************************
withlove
Mcna
sms/wassap 0199517292

Ig @sneklazatsedap

No comments:

Post a Comment

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE