Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Monday, February 10, 2014

Kecantikan bermula dari dalam hingga ke luar

Memiliki kulit yang cantik adalah impian setiap orang tak kira lelaki mahupun perempuan. Semua pun nak cantik kan??. Kita selalu ingin kelihatan cantik, vouge dan anggun. Walaupun sudah beranak pinak tapi kecantikan luar dan dalam mesti dipelihara rapi. Bukan untuk siapa pun. Untuk suami kita juga kan? Kalau belum kahwin untuk diri sendiri la kan. Betul tak? Masalah kulit yang umum di Malaysia adalah kulit yang kusam, tak sekata, berjerawat dan pori-pori luas. Siapa sahaja pasti ada masalah kulit kan? Ada yang nak cepat pulih dengan pengambilan chemical yang memberi kesan serta merta tapi tidak untuk jangka masa panjang. Siapa setuju angkat tangan?
Benar make up boleh tutup cela wajah, tapi ia ibarat menipu diri sendiri. Anda sendiri tahu bagaimana keadaan kulit anda. Bayangkan pakwe tengok muka bermake up cantik. Tapi bila dah kahwin baru tau itu semua 'plastik'. Ayo boleh rosak rumah tangga Jahh. Penjagaan kulit yang betul lebih penting dari percubaan menutup cela wajah menggunakan make up. Natural beauty tu lebih menggembirakan hati dan cepat bersiap. Laki saya pun tak suka saya bermake up bagai. Dia suka natural beauty saya. Chelleh..hihi
Jika nak selamat, rawatlah kulit muka dari dalam dan bukan menggunakan jalan singkat. Amalkan rejim kesihatan kulit yang sihat. Seperti dalam Islam, wuduk yang sempurna akan menjadikan wajah cantik berseri. Pengambilan makanan yang sihat dan penjagaan diri yang baik juga penting untuk mendapatkan kulit secantik Snow White. Bagi mendapatkan kulit cantik berseri bak Snow White, jom tgk yang Shaklee tawarkan? p/s - laki pun boleh pakai ye, bukan untuk perempuan sahaja. Vitamin memang tak mengenal jantina. Semua orang boleh mengambil vitamin untuk kesihatan dan kecantikan untuk jangka masa panjang

Berikut adalah beberapa cadangan suplemen asas:


Set D Shaklee: Terdiri daripada Vitamin E, Vitamin C, dan B-Complex


set penjagaan kulit
Set D Shaklee dengan Extra Protein: Selain Vitamin E, Vitamin C, B-complex, kami tambah ESP sebagai blok binaan sel.



ESP kulit cantik


B complex
  • menghalang daripada stress
  • membantu peredaran darah agar wajah tidak kelihatan pucat
  • menaikkan seri muka
  • menghilangkan kelesuan
  • perbaiki mood agar sentiasa happy

Vitamin C

  • membentuk kolagen
  • mencantikkan dan muluskan kulit
  • menganjalkan kulit
  • mampu pulihkan wajah dari sunburn
  • mencerahkan kulit
  • memperbaiki wajah kusam
  • pulihkan kulit wajah yang kasar

Vitamin E

  • melembabkan kulit
  • menghilangkan kesan jerawat & jeragat
  • anti oksidan
  • anti penuaan
  • manghalang jerawat dari datang kembali
  • memberikan tona wajah sekata
  • mengurangkan kedut dan garis halus

ESP


  • baikpulih sel-sel dan tisu yang rosak
  • hilangkan kesan parut jerawat, jeragat, chicken pox & stretch mark
  • anjalkan payudara dan punggung

Kredit freevitamin.my

PENJIMATAN SEHINGGA LEBIH 20% BAGI SETIAP BOTOL VITALEA SHAKLEE SEPANJANG FEBRUARI 2014! JOM AMBIL PELUANG!
* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.















Sila PM utk mendapatkan detail mengenai produk:
Mazlina Mohd Nazir
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS/Wassap/Viber/Wechat - 0199517292
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09

Your Shaklee Independent Distributor (ID - 854784)



Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI   

No comments:

Post a Comment

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE