Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Wednesday, February 26, 2014

Hamil setelah 2bulan mengamalkan supplemen kesuburan

Alhamdulillah, suka sangat bila baca testimoni pasal kehamilan (mungkin admin tengah berusaha nak hamil gak untuk baby kedua). Agak teruja dan tumpang gembira pada ibu-ibu yang berjaya hamil setelah consume supplem kesuburan. Antara budget supplemen yang dicadangkan untuk kesuburan adalah GLA, Alfalfa, Vitamin E dan zinc. Kalau ada budget digalakan untuk add on ESP kerana ESP sangat untuk memberi sel sihat. Bila sel badan kita, penyerapan vitamin yang diambil lagi super duper berkesan.

Apa2 pun jom baca testimoni bawah ini. Semoga boleh memberi inspirasi kepada ibu yang teringin nak hamil untuk mencuba set kesuburan dengan natural supplemen.
 


[ Info : 7 Sunnah Hebat Rasulullah SAW ]




 Testimoni dari Puan Nurul Fiza



Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Actually lama dah nak share testi sendiri since hampir 2 bulan consume.

Pada awalnya beli gla dan bcomp untuk nk hamil.sekaligus nk kurangkan rs sakit masa period dtg. Selepas seminggu makan sy ke klinik untuk membuat pemeriksaan lain.tetapi doktor dapati sy mempunyai rahim yang terbalik. masa tu doktor kata org yang ade rahim terbalik susah untuk hamil.tapi dengan izin allah kita xtahu.

so selepas sebulan en suami plak try mkn vitamin e,zink dan esp.org lelaki ssh skit nk mkn vitamin tp setelah dipujuk dan bgtau akan dpt kesan kesihatan yang mmg superb dia pun mkn.

Alhamdulillah selepas hampir sebulan stgh mkn gla.sy rs bdn sy xselesa tb2 sakit bontot igtkan sebab jatuh.tapi pagi tu selepas sy membuat test upt syukur ade tanda blurr positif.dan setiap hari sy buat upt test sbb kes teruja nk tgk line yg btol2 positif...

so inilah masa yang dinanti hamil setelah berusaha untuk hamil. Suami masih lagi mkn vitamin tu sbb kesan pada kulit dan tenaga yang sgt luar biasa.sy pula terus mkn set kehamilan..wow sgt2 best

Cubalah harini!


======================================================================  
Tips/Info::
 

Masalah Kulit?? Dapatkan penyelesaian untuk masalah kulit ---》》 http://curium-cr.com/my-6188322 ♥♥    

Tips nak jimat bill tepon. jom guna yang free je ye.. --- http://curium-cr.com/my-6177808  ♥♥
 

Khas peminat burger Bigmac. Sapa Burger FREE?? -- http://curium-cr.com/my-6165530

Earth Hour Walk pada 29March2014. Jom check lokasi terlibat, kalu nak join sila isi form ye -- http://curium-cr.com/my-6139732
Tips memilih data plans terbaik --- http://curium-cr.com/my-6188354 
Saya anak MALAYSIA -- http://curium-cr.com/my-6188386
=======================================================================

Salam Sayang

Mazlina Mohd Nazir (SID 854784)
* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.








Sila PM utk mendapatkan detail mengenai produk:
Mazlina Mohd Nazir
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS/Wassap/Viber/Wechat - 0199517292
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09

Your Shaklee Independent Distributor (ID - 854784)


Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI   
Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggah09

No comments:

Post a Comment

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE