Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Friday, July 5, 2013

Persedian bulan Ramadhan

Alhamdulillah, semoga dipermudahkan segala urusan untuk menyambut ramdhan. Apa persedian anda untuk menanti ramadhan ye?? Pejam celik tinggal 4 hari je lagi untuk menyambut ramadhan.

Bagi saya ramadhan tanpa penyusuan lagi, ada pun bg sket je sebab nak cerai susu dah, anak pun dah 2tahun setengah, semoga dipermaudahkan usaha nak cerai susu tapi vitamin penyusuan memang kena amalkan untuk kesihatan yang berpanjangan.

Antara vitamin yabg jadi favorite utk tampil sihat dan elak terhidrat ialah Esp, performance drink dan mealshake plus vitamin2 lain mcm b com, alfafa, vitelea, omega, ostematrik. Ni antara vitamin wajib la kiranya untuk tampil sihat. Anak dara bekal dengan esp, mealshake dan performance drink, memang beat dan terbaik la dengan kata lain nya.



Untuk yang sedang mencari vitamin khas untuk persediaan bulan Ramadan ni, inilah gabungan paling mantap sekali! Kami namakan set ini sebagai set Mighty 3 Gems :)

Siapa lagi yang sesuai consume set ini?

* Orang yang ingin kekal sihat.

* Orang yang lanjut umur, yang tidak upaya kerana kekurangan tenaga.

* Kanak-kanak bersekolah.

* Ibu-ibu mengandung dan menyusukan anak.

* Pesakit yang dalam proses pemulihan selepas pembedahan.

* Pesakit seperti ulcer perut, jantung, kanser, sakit kulit, rambut gugur, tidak ada selera makan, gastrik, dan lain-lain.

* Ahli sukan dan bina badan.

* Mereka yang inginkan kulit yang cantik dan berseri.

Jom dapatkan set ini dari saya dengan harga super menariks! Lai lai lai! ;) Memang tak rugi tampil sihat di bulan ramadhan nie. Takda la lemah longlai sangat ye.. Super dooper special price nie..

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.









Sila PM utk mendapatkan detail mengenai produk:
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS - 0199517292
Your Shaklee Independent Distributor (ID - 854784)

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI 

No comments:

Post a Comment

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE