Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Friday, July 12, 2013

Hot Item : Mighty 3 Gem Shaklee untuk kekal bertenaga sepanjang hari

Alhamdulillah, walaupun GLA complex yang menjadi tawaran untuk harga runtuh bulan ni (Beli 6 Percuma 1, Murah tu, sapa nak bagi harga runtuh macam tu. Harga Gla complex pun serendah RM** dan banyak kelebihan pulak). Gla complex pun menjadi kegemaran ramai kerana kelebihan dalam bab berkaitan hormon dan sangat sesuai untuk sesiapa saja yang mempunyai masalah period tak teratur dan untun hamil. Sebenar nak cerita pasal Mighty 3 Gem Shaklee yang menjadi favorite ramai tambahan pulak bulan puasakan..

Apa yang ada dalam set Mighty 3 Gem shaklee nie dan menjadi favorite ramai peminat2 supplement Malaysia hingga kan banyak supplemen sold out ye (banyak yang borong sampai shaklee pun takleh budget stok untuk kegunaan 3- 6 bulan.. Gempakkan penangan supplement dan semua orang nak sihat. Suka sangat bila lebih ramai mendapat kesedaran untuk sihat dan kekal bertenaga dengan natural supplemen shaklee.

yYang pasti set Mighty 3 Gem memang menjadi pilihan ramai peminat supplement terutamanya golong ibu menyusu yang gigih menyimpan stok dan menyusukan si manja tanpa rasa penat tetapi bertenaga sepenuhnya.




Energizing Soy Protein
***************** 
 Protein lengkap yang mengandungi 9 asid amino yang sangat tinggi nilainya dalam pembentukan sel. 

 Protein adalah amat penting dalam pembinaan tubuh badan kita, terutama kepada janin dan bayi yang sedang membesar, 



 Membekalkan tenaga, 

 Memberikan rasa kenyang

 Diperlukan untuk kuku, rambut dan kulit yang sihat 

 Membantu sistem pertahanan tubuh untuk melawan penyakit 

 Membanyakkan susu badan (milkbooster) 

 Membantu mengekalkan kepejalan otot 

 Glisemik rendah yang dapat membantu mengekalkan gula dalam darah yang normal 

mengekalkan tahap kolestrol normal dan menggalakkan kesihatan jantung dan prostat

Mealshakes
*********

 Meal Shakes Shaklee adalah salah satu pilihan pemakanan yang diberi jolokan ‘easy-on-the-go meal’ kerana penyediaannya yang begitu mudah, dan kandungannya yang lengkap membekalkan nutrient keperluan harian. 

Meal Shakes sesuai untuk kanak-kanak yang aktif dan tak boleh duduk diam. Sesuai juga buat mereka yang tidak sempat mengambil sarapan dan hidangan yang seimbang. Juga membekalkan nutrisi kepada mereka yang sukar untuk menelan supplemen dalam bentuk pil terutama warga tua. 

 Membekalkan sekurang-kurangnya 35% (atau lebih) Nilai Harian (Daily Value) bagi 19 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh tubuh. 

 Sumber yang kaya dengan kalsium, fibre dan protein. 

 Pilihan terbaik rendah lemak dan rendah glisemik 

 Rasa French Vanilla yang enak (seperti aiskrim vanila), boleh diminum begitu sahaja atau dicampur dengan susu, atau minuman kegemaran.

Performance Drink
**************** 
 Ia adalah minuman ahli sukan yang mengandungi imbangan elektrolit yang sempurna untuk membantu mencegah dehydration, seperti fungsi minuman isotonik. 

 Ia membekalkan 3 jenis karbohidrat bagi tenaga dan stamina. 

 Ia bukan milk booster, atau minuman penambah susu, sebaliknya membantu tubuh kita menjaga kestabilan bendalir agar tidak kekeringan. 

 Ia mengandungi formula karbohidrat unik Shaklee iaitu opticarb yang membekalkan tenaga serta merta. Opticarb ialah rangkaian karbohidrat yang memberikan kita tenaga berterusan tanpa menganggu kestabilan gula dalam darah. 

 Fungsinya tak sama dengan milk booster atau makanan penambah susu lain kerana ia bukan untuk menambah susu sebaliknya menjaga sistem tubuh badan kita dalam sehari berpuasa dan menyusu/mengepam. 

 membantu mencegah rasa dehidrasi akibat kurang minum diwaktu berpuasa.

Bagi ibu-ibu menyusu, kadang2 TAKUT nak berpuasa sebab takut tak tahan lapar dan takut production susu merudum kan??

Jangan Risau..ESP, Mealshake & PD boleh membantu anda..InsyaAllah dengan izin Allah, ibadah puasa anda akan berjalan lancar... 


Info lain mengenai Set Mighty 3 Gem yang pasti anda minat::

Set Puasa untuk kecergasan sepanjang bulan Ramadhan

Persedian bulan Ramadhan

Performance Drink - Suppelement Wajib dibulan puasa ini untuk mengelak terhydrat

 

 


 


* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.









Sila PM utk mendapatkan detail mengenai produk:
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS - 0199517292
Your Shaklee Independent Distributor (ID - 854784)

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI 

No comments:

Post a Comment

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE