Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Wednesday, February 22, 2012

Fiber & Lechtin Shaklee pilihan bijak untuk diet sihat & sesiapa yang nak turun berat badan

Pengambilan supplemen yang betul membantu anda untuk kekal sihat dan menjayakan loss weight program @ yang nak turunkan berat badan secara sihat & selamat. Tak percaya? Jom baca testimonial ini yang dah berjaya turun berat badan






"seronok sebab ade orang tegur semalam baju kurung yang yana pakai nampak longgar..! suke..suke..suke...!!!!! ~kata Lyana Shaklee (berjaya turun berat badan 4kg dlm 4hari)

"waktu pregnantkan Adam dan Eilman, kena Gestational Diabetes (diabetes waktu mengandung) rasa seksa je nak tahan makan ABC, coklat, nasik hehe yelah, selera org pregnant, nk yg sedap2 aje..so, Adaa ambil lah Fiber..lepas makan bende2 manis yang agak2 boleh menaikkan bacaan gula dlm darah ( nk mkn jugak tuh bende manis hehe) adaa ambil Fiber dan Alhamdulillah bacaan terkawal je n baby lahir pon x besar sgt..3.2kg.. now, Fiber pun sangat membantu proses untuk turun berat badan & nk slim - 2kg dh dibuang yes!! LOVE IT hehe berbaloi baloi.. " ~Noor Syuhada

"Sudah 3 hari mak dan ayah mengamalkan meminum Fiber ini setiap pagi sebelum mengambil sarapan. Hari ini, sepulangnya saya dari sekolah tadi, mak memberikan saya khabar gembira. "Tadi mak check darah, gula mak turun 4.6!!! Selalunya paling rendah pun mak dapat 7 atau 8, tak pernah dapat sampai macam ni.... "" ~Customer rakan ShakleeGBS

Credit

Mak mertua saya pun begitu juga. Semasa raya yang lepas, saya telah menghadiahkannya Fiber untuk diamalkan. Weekend baru ni, dia cerita hasil check up doktor, paras gula dan tekanan darah ok. Tak ada kencing manis, tak ada darah tinggi, tak ada tekanan darah. Syukur Alhamdulillah.

Order jangan tak order!!!

Gabungan Fiber & Lecitin Shaklee sesuai untuk

  • program turun berat badan
  • diet pesakit kencing manis
  • kurangkan kolestrol dalam badan

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.


Bg yang kekangan kewangan, sila contact utk mendapat harga istimewa:



Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS - 0199517292
Fanpage - JOM SINGGAH 
 

No comments:

Post a Comment

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE