Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Friday, December 30, 2016

Manfaat buah Nenas untuk DIET



assalamualaikum semua. sejak sehari asyik dua asyik wat smoothie berasaskan buah nenas, meh baca kelebihan buah nenas mana tau leh kurus ke.. sesuai untuk diet harian ke.


Apa manfaat buah nenas untuk diet menurunkan berat badan? Nenas adalah buah yang kaya akan vitamin C, kalium, mangan, dan thiamin.

Diet buah nenas merupakan salah satu cara untuk menurunkan berat badan yang saat ini banyak bertebaran di internet.

Tuesday, December 27, 2016

Layan Smoothie dulu..

Assalmualaikum dan selamat pagi semua.

Rasa dah berminggu layan smoothie tapi tak sempat nak update je. Kalau ada fb boleh singgah kat FB Jom Singgah. Kat fb tu banyak share infor kesihatan, resipi smoothie yang senang, main2 campak je.. hihi. Yang penting sedap dan berkhasiat ye.



Resipi simple mana yang ada dalam peti ais..

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE