Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Saturday, December 6, 2014

Vitamin Cantik Berseri..

Assalamualaikun dan selamat pagi semua. Apa aktiviti pagi2 hari sabtu nie.. bawa anak jalan atau rehat kat rumah je. Pagi2 ni rasa nak share pasal set kecantikan shaklee. 
Biasa untuk masalah kulit atau nak kulit cantik saya akan recommend kaan vitamin b, c, e dan esp shaklee tapi ikut budget memasing ye.. semua harga murah dan tahan lama 2-4bulan.. insyallah berbaloi untuk kesihatan badan dan kecantikan.
Sebelum tu nak share pasal #vitaminkulitcantik dulu.. baca seimbas lalu je walaupun dah banyak kali share tapi ilmu memang kena share tiap hari kan.. nak lak december bulan harga runtuh untuk vitamin c dan vitamin e. Beli 6 percuma 1 dan beli 2botol diskaun 5%.. bestkan.

Vitamin C
-Membentuk kolagen
-Mencantikkan dan muluskan kulit
- Menganjalkan kulit
- Mampu pulihkan wajah dari sunburn & mencerahkan kulit
- Memperbaiki wajah kusam
- Pulihkan kulit wajah yang kasar
.
Vitamin E
- Melembabkan kulit
- Menghilangkan kesan jerawat & jeragat
- Anti oksidan & anti penuaan
- Menghalang jerawat dari datang kembali - Memberikan tona wajah sekata
- Mengurangkan kedut dan garis halus
.
B complex
- Membantu awet muda
- Membantu mendapatkan kulit yang cantik, rambut dan mata yang sihat
- Menghalang stress
- Membantu melancarkan peredaran darah agar wajah tidak pucat
-Menaikkan seri muka & menghilangkan kelesuan
.
ESP
- Menjadikan kulit wajah halus, cantik dan berseri
- Membaiki sel-sel dan tisu yang rosak
- Menghilangkan kesan parut jerawat, jeragat, chicken pox dan strecth mark
- Sebagai bonus tambahan, dapat menganjalkan payudara dan punggung
.
Sid 854784 #kotabharu #kelate
sms / wassap 0199517292
www.jomsinggah.com
.
Delivery seluruh #malaysia #Malaya
Cod #kotabharu #bazartokguru #uitmkotabahru #poslajukotabharu #kbmall #billionkotabharu dan sekitarnya. #pengkalanchepa #kubangkerian #MydinMall.

1 comment:

  1. kasiatnya akan terasa setelah minum berapa lama

    ReplyDelete

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE