Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Saturday, November 15, 2014

Jerawat??? Tidakkkkk

Assaalamualaikum dan selamat pagi. Rasa lama tak mengupdate apa2 kat sini kan, rasa kerinduan yang amat. Apa2 pun ramai yang complain sejak akhir2 nie pasal jerawat. So  rasanya nak cerita dan share juga sedikit sebanyak ye.. Share sket2 je nanti korang kena la singgah selalu kat blog nie.. betul  tak??


Kenapa dengan jerawat?? Kenapa?? Ramai yang tanya kenapa makan vitamin untuk kulit cantik pun jerawat masih munculkan diri terutama kat muka yang comel.. jadi tak comel dah la kiranya.. Tak suka jerawat.. benci..benci. Ayat selalu digunakan ye.. huhu, Sama la kita.. haha.


Apa sudah jadi???
 

Sepatutnya vitamin cantik bolehlah hilangkan jerawat kan, tapi lain pula jadinya… Adakah badan tak sesuai? Atau tak serasi? Atau silap ambil vitamin ni sebenarnya?

 Sebenarnya…. Kehadiran jerawat adalah satu tanda dari krisis pemulihan atau healing crisis… Apabila mengambil suplemen, badan kita mula mengeluarkan toksin dan racun-racun senyap yang dah sekian lama berada dalam tubuh kita.


 Benda ni adakalanya keluar sebagai jerawat.

 Apa nak buat?

 Jangan risau… Teruskan pengambilan vitamin dan minum air banyak-banyak. Bersabarlah insya-Allah tak lama nanti licinlah muka tu. Sebab permulaan memang macm tu sebab toksin lama baru nak keluar. Nak jadi bukan sekadar makan vitamin terus cantik gebu tapi ambil masa juga. Tapi kesan berlainan untuk setiap orang tau.

So, kita berusaha seadanya dan sabar untuk dapat hasilnya.
Berminat nak dapatkan Supplemen Shaklee dan dapatkan FREE CONSULTATION?? Boleh SMS/Wassap/Viber - 0199517292 atau msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggah09





JOM DAPATKAN VITAMIN UNTUK KESIHATAN


COD BATANG KALI, RAWANG, KKB, ULU YAM 

[ HOT!! Beli vitamin kulit cantik shaklee secara ONLINE -- KLIK SINI ]

P/s 
- Vitamin untuk kulit cantik mengandungi Vitamin B, Vitamin C, Vitamin E.
- Untuk beli ESP sekali, boleh KLIK SINI
- Info mengenai vitamin kulit cantik --; KLIK SINI
 
 
================================================================  
      
  Instagram
 

 

Follow IG @jom_singgah_shoppe dan  Follow Mazlina on Google + 

Salam Sayang   

Mazlina Mohd Nazir (SID 854784)
 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.








   

KESIHATAN ITU KEKAYAAN yang tak ternilai harganya..

Sila PM utk mendapatkan detail mengenai produk dan pelbagai tawaran HEBAT menanti anda::
 
 
Mazlina Mohd Nazir
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS/Wassap/Viber/Wechat - 0199517292
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85

Your Shaklee Independent Distributor (ID - 854784)
 
Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI          
 
Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggah09

1 comment:

  1. Info yang sangat baik untuk rujukan sid seperti saya..terima kasih :)

    ReplyDelete

Sila komen ye..jangan malu-malu

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE