Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Friday, September 30, 2016

Beli Pemanis Semualajadi Stevia dan dapat memacam. Suka ke tidak??




Pernah tak anda membeli #GULA kat kedai runcit lepas tu dapat
👉 KHAIRAT KEMATIAN
👉 BONUS BULANAN
👉 BONUS KUMPULAN
👉 REEDEM BAUCER MINYAK
👉 REEDEM HANDPHONE ATAU TAB

Thursday, September 29, 2016

Apa yang Best Stevia RCC nie




Saya memang penguna tegar stevia sebab nak cegah mana patut. Keturunan mak dan ayah dua2 ada kencing manis, risiko agak tinggi juga kalau bab kencing manis. Jadi cegah awal2, kurangkan penggunaan gula putih. Kalau boleh nak stop terus la tapi masih ada juga terguna gula putih tapi sangat2 kurang tau sampai stok gula putih tak habis sepaket pun sekarang dalam masa sebulan... Dah lama guna stevia RCC baru tau ada kelebihan lain join ahli.. 


KENAPA SAYA JOIN RCC
Sebab guna sendiri pun dapat faedah 
- Produk Stevia pemanis sihat, produk muslim ada PPIM, AJL dan HALAL
- Dapat harga murah, sebotol rm50 bila daftar dapat rm60 dua botol.
- Setiap belian ulangan rm60 dapat 10 mata ganjaran yg tiada tarikh luput.

Tuesday, September 27, 2016

Kelebihan Stevia Pemanis Semulajadi






Nak cut kandungan Gula? Cara alternative adalah mengunakan Stevia. Zero Kalori dan lebih sihat untuk jangka masa panjang.
Bukan sahaja penghidap kencing manis yang boleh mengambilnya malahan pencegahan awal juga perlu untuk kesihatan jangka masa panjang. Stevia untuk kegunaan seisi keluarga.
Antara Kelebihan Stevia adalah

Monday, September 26, 2016

Kelebihan Asam Keping






ASAM KEPING/ASAM GELUGUR YG SUDAH DIKERINGKAN


Kandungan Khasiat Buah Asam Gelugur/Keping

Asam Keping untuk Kurus. Betul Ke??




33333`1ew




















Betul ke dengan Asam Gelugor aka Asam Keping Boleh KURUS??? Jom baca ye.. share kalau berguna ye.. Tapi yang pasti air detoks asam keping memang sedap kalau ditambah dengan stevia. Memang lagi best dari air lain..

Asam gelugur- untuk kurus dengna mudah, juga merupakan sumber ekonomi dan mempunyai nilai perubatan sejak turun temurun. Ekstrak garam utama kalsium Acid Hydroxy Citric (HCA) daripada asam gelugor terhasil dari air buahnya. Ia amat berkesan untuk mengawal kegemukan dan kolestrol. Ini kerana ia tidak bertoksik dan tidak berbau sesuai untuk dijadikan herba alternatif. Rasa daun dan bunga adalah lemak-lemak, sedikit manis, sedikit kemasaman dan kelat. Manakala buahnya pula rasa masam jika dimakan. Buah dan pucuknya bersifat sejuk.

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE