Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

**Terima Kasih Yee.. Dapatkan Pelbagai Diskaun Menarik di JOM SINGGAH

^^FANPAGE - JOM SINGGAH- TIP KESIHATAN PERCUMA^^

JOM SINGGAH on Facebook

Untuk Sebarang Pertanyaan - ISI FORM NIE





Monday, March 17, 2014

Tenaga Segera dengan ESP Shaklee



Testimoni dr Puan Zila

" Saya amat sukakannya dengan resipi saya sendiri.. Testimoni saya sendiri , saya masih bertenaga walaupun sekarang ni sudah pukul 3.10pagi. Esok pukul 5.30pagi sudah mau bangun..hehe. Hebatkan ESP ni.. terbaek, Oh ada satu lagi yang nak share ni.. sejak minum ESP bau peluh badan yang kurang menyenangkan suda tidak ada..saya sangat suka.. hebatkan ESP.. Alhamdulillah semua dengan izinNYA "

Kenapa ESP SHAKLEE jadi protein soya pilihan ramai?

❏ Kacang soya yang digunakan oleh Shaklee hanya mengandungi non-GMO (non-Genetically Modified Organism) yang mana ia diproses pada kadar suhu yang rendah.
 

❏ Diproses dengan air (bukan dengan bahan kimia) bagi mengekalkan sumber semula jadi isoflavones seperti genistein dan daidzein.

Cyst 9.7cm makin mengecut dan disahkan hamil setelah 6tahun menunggu..

Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Alhamdulillah pepagi nak share berita gembira ye. Bukan la berita gembira saya sendiri tetapi berita gembira seorang kawan dan ofismate nye. Hamil setelah 6tahun menunggu dan 2kali keguguran. Selain itu beliau juga ada masalah cysts sebesar 9.7cm dan skrang alhamdulillah makin mengecil.. alhamdulillah. Berita gembira 2 in 1 kan.. suka sangat. Teruja bila lebih ramai yang makin sihat. Tapi tak semestinya yang lambat merasai kepuasan macmam customer terus putus asa ye. Teruskan berusaha selagi mampu.

Jom baca testimoni dulu ye..




" Assalam, ingin berkongsi kegembiraan member satu opis ni Siti Umira, dia  dah 6tahun berkahwin dan 2 kali keguguran  PUNCANYA adalah CYSTS. CYSTS ni dapat dikesan dengan saiz 9.7cm. Alhamdulillah selepas 6bulan CYSTS mengecil dan terus mengecil dan kini CYSTS dah tiada Zero (0). Ajaibkan berkat pengambilan 2botol GLA Complex secara kosistent dan juga megamalkan DIET KARBOHIDRAT. Sekarang member dah pregnant 5minggu. Happy sangat2" 

Sunday, March 16, 2014

#JomHebatMEGA bersama Amin Idris






Suka sangat tengok pic ni.. walaupun tak dapat join aktiviti tetapi aura2 positif sentiasa bertaburan bila ibu dan adik beradik shaklee duk post pasal #JOMHEBATMEGA nie.. memang banyak tips menarik tertarik..

17 Kebaikan Zink sebagai Nutrien Kritikal Tubuh

Kalau sebut pasal zink mesti yang dah biasa makan akan terpikir pasal kesuburan lelaki, mempercepatkan pemulihan luka dalaman, untuk berpantang dan masalah jerawat critacal kan. Apahal zink ada banyak kelebihan lagi. Bawah ini ada list 17 kelebihan zink untuk kesihatan harian kita.
Setiap nutrien adalah unik, Kali ini, mari kita baca kepentingan zink 17 kepentingan zink dibawah, saya petik dari blog Master Cery :)
_______________________
Apakah 17 fungsi zink??

Penjagaan Kulit: Kajian telah menunjukkan zink berkesan untuk menyembuhkan jerawat atau akne. 



Ekzema: Juga dipanggil sebagai dermatitis atopik, adalah gangguan keradangan dan kulit yang kronik. Ia adalah sebahagian besarnya disebabkan oleh kekurangan zink di dalam badan. Zink memainkan peranan yang penting dalam penyembuhan jangkitan kronik dan membantu badan memulihkan keupayaan untuk sembuh dengan sempurna.


Jerawat: mineral ini adalah penting untuk memadam jerawat dari kulit. Ia bertindak mengawal selia jumlah testosteron di dalam badan yang memainkan peranan yang dominan dalam menyebabkan jerawat. Di samping itu kepadanya, zink juga berkaitan dengan sintesis kolagen yang membantu dalam menormalkan jumlah minyak kulit dan mengekalkan kulit yang sihat.




Saturday, March 15, 2014

5Hari dengan GLA, senggugut aka senak kat perut tak teruk macam selalu..

Assalamualaikum dan Selamat pagi semua. Selamat berhujung minggu semua dan harini dapat spend masa bersama keluarga. Sekarang ini musim jerebu dan panas, elok bersantai kat rumah je sebab takut mudarat lak keluar kecuali benda penting yang sememang nak kena keluar.
Alhamdulillah, pepagi nak cerita berita baik je.. customer shaklee aka kawan masa U dulu.  Member dah masuk 3tahun kawen tapi masa belum dikurniakan zuriat, so saya suggest Set Budget Kehamilan - untuk kesuburan suami isteri. Feedback dah lama tapi asyik lupa nak upload je kat blog. Alhamdulillah harini baru nak update dan share kegembiraan member. Taktau lak member ini jenis senggugut yang teruk, tapi alhamdulillah setelah 5hari amalkan GLA complex dan Alfalfa, senak perut aka senggugut tak macam selalu. Memang banyak sangat perbezaannya.. 

Jom la baca sendiri kat pic bawah ni, siap nak join ahli lagi.. Alhamdulillah.



Jom baca seimbas lalu kelebihan GLA complex

Manfaat Utama GLA Complex


  • Herba tradisi yang dipercayai - Borage adalah herba kegemaran orang Barat. Ianya merawat ulser, mengeluarkan virus, melegakan kelesuan, membersihkan kahak, meringankan kebas urat saraf dan meningkatkan stamina. 

Friday, March 14, 2014

Kesan Rawatan Kemoterapi dan Atasinya Dengan ESP Shaklee



Umum dah tahu bahawa kemoterapi adalah rawatan untuk  pesakit kanser. Kemoterapi adalah rawatan yang menggunakan ubat-ubatan anti kanser dalam merawat kanser. Ubat-ubatan tu diberi untuk musnahkan sel-sel kanser yang tidak dapat dibuang melalui kaedah pembedahan. Kalau nak tahu, ada lebih dari 50 jenis ubat anti kanser.

Pengedar Bebas Shaklee di Batang Kali, Ulu Yam, Rawang dan KKB

Saya merupakan pengedar bebas shaklee di batang kali, ulu yam, rawang dan kuala kubu baru,

Mencari Natural Supplemen SHAKLEE di kawasan terdekat anda iaitu Batang kali, Ulu Yam, Rawang dan Kuala Kubu Bharu boleh contact saya ye.  Boleh COD tanpa postage. Seluruh Malaysia pun dialu2kan dan urusan penghantaran dilakukan oleh Poslaju, Gdex dan Citylink. Insyallah semua vitamin ada ready stok ye. Apa kata pm dulu boleh kita borak2 dan suggest apa yang patut.. FREE je untuk konsultasi.

 
Set budget yang menjadi pilihan ramai customer kat luar sana.. apa2 boleh advise mengikut budget memasing ye.

Cepat Penat & Tak bermaya?? ESP dan Vitalea antara supplemen asas untuk kembali bertenaga dan sihat

Cepat penat?? Tak Bermaya?? Antara salah satu push faktor customer yan cari natural supplemen untuk lebih bertenaga. Antara soklan cepu mas yang ditanya.

" Kak, ada tak vitamin untuk bg tenaga"

" Kenapa ye cepat penat, letih, kurang bermaya.. balik keje kekadang terus baring dulu sebab kepenatan"

Biasanya kalau customer bagitau macam soklat kat atas memang sedih gak dan teruja untuk membantu, maklumlah kekadang balik keje kena uruskan anak, suami, makan minum keluarga tapi badan sangat penat. Sebab tu kekadang2 bilan dah siap semua, terus lena je. Antara supplemen yang asas untuk kesihatan yang baik dan bertenaga sepanjang masa adalah ESP dan Vitalea.  Jom baca 7 sebab kenapa cepat penat, semoga bermanfaat ye.

Jom baca testimoni yang telah merasai kepuasannya.. sihat, bertenaga, antibodi makin tinggi dan makin berisi

Testimoni - Badan makin bertenaga dan makin berisi

Thursday, March 13, 2014

Rambut GUGUR? PROTEIN ESP sangat membantu untuk rambut sihat





"Lepas bersalin anak pertama rambut gugur banyak sangat sampai nampak kulit kepala. Suami kata "macam dah nak botak dah ni". Memang nampak clear sangat kulit kepala especially bila ikat rambut. Bila search memang normal rambut gugur lepas bersalin so takde la nak buat apa sangat.
Anak kedua ambil ESP selain vita-lea, b-comp, vit c dan ostematrix dari pregnant sampai sekarang. Memang ada rambut yang gugur tapi tak sebanyak dulu. Yang best suami kata "kali ni takde pula nampak macam nak botak. Kata normal macam tu dulu". 
Baru tau protein baik untuk kulit dan rambut. Memang terbaik!"

Wednesday, March 12, 2014

Jerawat makin kurang dengan Vitamin E shaklee.. Makan dan masker tau..

Semua nak kulit cantik kan?? Tapi yang pasti tiada jalan mudah nak dapat kulit cantik berseri dalam masa 24jam tetapi cuba berikan masa 2 minggu untuk pertama selepas pengambilan vitamin untuk melihat hasilnya.. Antara vitamin yang dicadangkan untuk masalah kulit dan nak cantik, gebu dan mulus adalah vitamin e. Bagi pengamal vitamin e, membuatkan si pengamal nampak muda kerana vitamin e melambatkan proses penuaan (vitamin awet muda).

 Apa2 pun jom usha testimoni customer yang mengamalkan vitamin e dan siap amalkan wat masker skali. Memang best bermasker vitamin e ni tau. Tiap-tiap bermasker dengan vitamin e pun takda masalah.


Testimoni dr Puan Ainal Syifa

Ai nak share amazing result amalkan vitamin E..ai mkn n wt masker..this is 1weeks pya kesan..ai tgk cermin npk mcm xda perubahan tp bila ai wt pic before n after ni mmg hepi la tgk perubahan skin..

Monday, March 10, 2014

ESP Shaklee untuk Kecantikan Kulit


Bagi pengemar ESP shaklee tentu dah merasai kepuasan setelah mengamalkan secara berterusan kan?? Apa yang best pasal ESP shaklee ye sampai yang menarik tertarik. ESP shaklee paling famous dikalangan ibu menyusu sebab ESP shaklee adalah MILKBOOSTER terbaik. Selain itu ESP shaklee  sangat bagus untuk masalah kulit.

Pagi nak share kelebihan ESP shaklee untuk kesihatan dan kecantikan kulit. Antara kelebihan ESP untuk kesihatan dan kecantikan kulit adalah ::

ESP shaklee memberi tenaga yang berpanjangan dan kesanny dorasaidalam beberapa jam.

- ESP shaklee  rasa kenyang yang sangat lama dan sangat sesuai untuk yang nak diet.

Saturday, March 8, 2014

Set Berpantang Shaklee adalah Set pantang terbaik

Waktu berpantang adalah waktu yang perlu dilalui oleh ibu yang baru melahirkan anak sama ada secara normal ataupun pembedahan. Dalam tempoh berpantang, tubuh ibu berada dalam keadaan yang sangat lemah dan memerlukan rehat yang cukup serta penjagaan yang rapi. Namun ada setengah2 ibu yang tak mengamalkan set berpantang atau ambil remeh pasal kepentingan berpantang.



Justeru itu, ibu-ibu yang sedang menunggu kelahiran cahaya mata, haruslah memilih set berpantang terbaik untuk digunakan semasa tempoh berpantang supaya kesihatan diri sentiasa terjaga dan berada dalam keadaan yang maksimum walaupun banyak kekangan berlaku.

Antara kekangan-kekangan yang menyebabkan si ibu kurang mendapat rehat secukupnya seperti si anak terpaksa di masukkan ke hospital kerana demam kuning yang agak serius, ataupun si ibu yang terpaksa berjaga malam kerana si anak yang baru dilahirkan kuat meragam, dan tak kurang juga ibu-ibu yang terpaksa berpantang sendiri tanpa dijaga oleh orang lain. Semua faktor ini menyebabkan si ibu akan mudah letih dan tidak dapat berehat secukupnya.

Dengan Set Berpantang Shaklee, semua masalah ini dapat diatasi dengan mudah. Mengapa saya katakan Set Berpantang Shaklee adalah set berpantang terbaik? Ayuh kita lihat sebab-sebabnya.
Dengan set ini, ia :-

Dulu 93kg Sekarang 76kg.. penurunan dalam 17KG..bestnya

Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Pepagi dah baca testimoni pasal kurus. Misi memang nak kurus tahun ni tapi kekadang terbabas makan malam juga sebab teman cik suami yang balik dari keje nak makan kan.. Ish ish.. alasan je tu semua. Padahal boleh je teman tanpa makan. Kena berusaha lebih lagi nampaknya. Semoga Allah akan permudahkan dalam menjayakan misi untuk kurus. Tambahan lak badan memang jenis susah sangat nak turun berat badan. Kalau pengalaman lepas, penurunan yang paling cepat kena STOP makan nasi, Puasa dan exercise. Kalau berterusan gitu, insyallah sebulan 10kg pun cepat je. Semoga diberi kekuatan untuk buat aktiviti pelangsingan nie..haha.

Jom la baca kisah seorang kawan, Nurul yang berjaya menurunkan 17kg selama 3bulan dengan Set Kurus Shaklee. Memang best baca kisah orang yang dah berjaya.. ala2 kisah motivasi untuk terus berjuang. Bawah ni gambar nurul ye. Boleh baca kisahnya selanjutnya -- SINI

Perubahan saya selepas mengamalkan Set Kurus Shaklee
Perubahan saya selepas mengamalkan Set Kurus Shaklee.. Berat terkini 76kg.

Thursday, March 6, 2014

Set Budget yang sentiasa HOT!!


Tercari2 supplemen sesuai untuk kesihatan dan pelbagai masalah yang didapati. Jom usha set budget yang sentiasa HOT untuk semua semua customer tersayang. Apa yang perlu anda perlu lakukan adalah pilih dan pm lelaju untuk mengetahui harga.


Bahaya SOYA?? Apa beza soya GMO dan NON GMO

Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Pepagi asyik baca info berkenaan dengan bahaya soya. Banyak posta pasal bahaya soya tapi bila refer blog drzubaidi.wordpress.com tak pulak menyatakan bahawa soya ini adalah bahaya malahan banyak kelebihan untuk kesihatan harian. Jom baca apa yang drzubaidi nyatakan dalam gambar bawah nie ye.




Soya, adalah makanan yang berasal dari tumbuhan, mengandungi protein yang tinggi yang membantu kita mengurangkan risiko2 penyakit kardiovaskular, seperti penyakit jantung dan juga osteoperosis.

Wednesday, March 5, 2014

Nak borong Pepero coklat stick dengan harga murah



Khas untuk peminat pepero coklat stick.. jom dapatkan pepero dengan harga menarik tertarik ye. Buka untuk preorder sehingga esok sahaja insyallah dengan harga yang sangat menarik ye.

Tuesday, March 4, 2014

Apa yang best ESP Shaklee?? Semua dah jatuh cinta dengan ESP SHAKLEE




Kelebihan ESP yang patut anda tau.

- Milkbooster terbaik untuk ibu2 menyusu
- Memberi tenaga segera
- Membantu masalah kesuburan
- Kulit cantik, halus, gebu dan berseri,
- Menganjalkan payudara dan pinggung
- Megawal kolestrol
- Untuk yang nak diet sebab ESP memang mengenyangkan
- Memudarkan dan menghilangkan parut2 jerawat dan jeragat.


Tapi yang pasti banyak lagi kelebihan ESP tau.  Jom usha apa yang Dr Mohamed Nasr  kata pasal
ESP Shaklee. Memang terbaik la ye.  So tak perlu nak risau lagi sebab ESP shaklee  memang tiada tolok tandingan untuk protein terbaik di pasaran.

[ Hot !! Khas untuk peminat baju kurung lace.. ada warna terbaru ye.. ]

Tips Kehamilan : 5 Tips untuk cepat HAMIL


.:: 5 TIPS TERBUKTI UNTUK CEPAT HAMIL ::.

Sepertinya sudah berbagai macam tips untuk cepat hamil yang kita dengar.. baik dari teman, keluarga, mahupun saudara. Tips-tips tersebut ada yang berhasil dengan baik, namun banyak juga yang tidak.

Dari  puluhan tips yang pernah didapat, berdasarkan pengalaman yang dikumpulkan dari pasangan-pasangan yang telah berhasil hamil, dan referensi media massa yang terpercaya, berikut 5 tips telah teruji dengan baik yang layak untuk Anda pertimbangkan:

#1 - Rencanakanlah waktu berhubungan Anda

Salah satu tips terpenting untuk cepat hamil adalah dengan merencanakan waktu untuk berhubungan Anda dengan pasangan. Sperma dapat hidup selama max 5 hari di dalam rahim. Kerana itu untuk meningkatkan kesempatan terjadinya kehamilan, lakukan hubungan 2 hari sebelum masa ovulasi/ keluarnya sel telur.

Untuk mengetahui macamana terjadinya ovulasi, ada beberapa cara yang dapat digunakan:
- sistem kalendar
- suhu tubuh basal /Basal Body Temperatur
- elastisitas lendir serviks
- dan yang terbaru, strip penguji masa subur (dapat dibeli di apotik terdekat dengan nama Fertility)


[ Hot !! Barley Peanut Candy dengan harga MURAH ]


Pudarkan Stretch Marks dengan ESP Shaklee

Salah satu yang selalu membimbangkan hati seorang ibu yang telah melahirkan anak ialah stretch marks. Saya sendiri pun mengalami stretchs marks selepasa 8 mengandung, tu pun kerana kegatalan yang melampau. Sebelum itu, rasa takda masalah pun.. masa mengurut pun mak bidan siap tegur takda garisan apa2 lagi ye. Alhamdulillah sekrang dah kurang sket sebab mengamalkan natural supplemen untuk kulit iaitu ESP, vitamin e dan vitamin c.

Antara stretch marks

Antara stretch marks
‘Stretch Marks’ atau kulit pecah, kemerahan-merahan dan berjalur menjadi igauan ngeri ibu-ibu hamil. Namun bukan ibu hamil sahaja yang mengalami masalah ini, ia turut berlaku pada mereka yang mengalami pertambahan berat badan secara mendadak dan remaja yang mengalami proses tumbesaran mendadak semasa baligh.

[ Hot!! Khas untuk peminat coklat stick pepero & daim. Preorder sehingga 7March14 ]

Monday, March 3, 2014

18sx : Breast Makin anjal dengan ESP shaklee..superb

Alhamdulillah, ramai yang dah complain breast makin anjal dengan mengamalkan ESP shaklee. Sebab tu ramai yang suka dengan ESP shaklee dan ramai juga yang hadiahkan ESP shaklee untuk yang tersayang. Memang tak rugi pun ambil ESP shaklee sebab ramai yang merasai keberkesanannya ye. Dengan ESP shaklee, kulit makin cantik, susu badan mencurah (milkbooster untuk ibu menyusus sahaja), kesuburan, pelangsingan, rambut makin sihat dan pelbagai kesan orang ramai complain.. memang superb duper best ESP shaklee  ni tau. Bulan ni lak ada HARGA MURAH giler.. siap grap 2-3 canister ESP shaklee terus. Offer shaklee untuk ESP shaklee, beli 6 PERCUMA 1.  Beli 1 pun dapat harga super dooper ye.

Jom la baca complain orang ramai pasal ESP shaklee. Memang best tau..


[ HOT !! 7 Kriteria penting dalam memilih SOYA TERBAIK ]

Tips Senang Bangun Tahajud

Assalamualaikum dan selamat pagi isnin semua. 

Pagi nak share tips senang bangun untuk mengerjakan amalan sunat seperti solat sunat tahhajjud cinta dan solat sunat taubat. Peringatan untuk diri sendiri gak. Masih untuk mencari keredhaan nya.. Semoga dipermudahkan. Yang penting niat dan usaha untuk bangun pagi. Tetapi jika kita tak sedar langsung pagi yang kita niat nak bertahajjud, insyaallah kita akan mendapat satu pahala.. (tapi jangan lak dah sedar tak sambung tidur balik ye)

Rasulullah SAW bersabda:  
“Sesiapa yang hendak tidur dan berniat untuk bangkit bagi mengerjakan Solat Sunat Tahajjud, kemudian tidurnya terlajak sampai ke pagi, maka dicatat niatnya itu sebagai satu pahala, manakala tidurnya pula dikira sebagai kurniaan Allah yang diberikan kepadanya.”    
(Riwayat al-Nasa’i dan Ibnu Majah r.a.)






1. Melakukan Qailulah Sebelum Zohor


Qailulah ini bukanlah sejenis makanan mahupun minuman, sebaliknya ia adalah sejenis perbuatan yg dinamakan tido sebentar (quick nap) sebelum Zohor. Contohnya waktu Zohor masuk pada pukul 1.15 pm, maka rehat untuk makan tengahari lebih kurang pukul 1.00 pm itu boleh digunakan untuk qailulah. Kalau nak makan, maka makan la lepas Zohor.. takyah berebut2 lelaki pompuan nak beli makan kat kafe. Kelebihan qailulah ini dapat memberi sedikit kerehatan kepada badan sbb dah beberapa jam duduk bekerja / belajar. Bila badan cukup rehat, maka mudah nak berjaga dan bukan asyik nak terlelap je mata. Bila cukup rehat, lepak kat katil pun tak terasa nak tido.. tapi kalau badan dah penat, tengah berdiri dalam bas pun boleh berdengkur.. kihkih

[ Hot!! Barley Peanut Candy dengan harga sangat MURAH ]

Sunday, March 2, 2014

Bermasker dengan ESP, Vitamin C dan Jus Lemon

Sekarang dah giler bermasker lak pulak, bulan ni harga runtuh ESP maka haruslah guna ESP lah untuk wat masker. Tiap2 hari bermasker ok je ye. Rajin dengan tak je, pastu selepas sejam bermasker cuci bersih dengan air suam, memang best tau. Suka sangat rasa fresh je, nak wat kerje kat SOHO pun best. Takda mengantuk sangat walaupun bangun awal pagi. Lagi best sebab anak dara masih lena dibuai mimpi, kalau tak berebut lappy la.. " Nak tengok upin ipin ami", tu je la perkataannya kalauu dah bangun tidur pepagi ini.

Jom back to topic pasal masker ye. Biasa suggest masker ESP & yogurt kan tapi kali ni nak share kebaikan guna jus lemon lak ye. Memang super dooper best gitu. Walaupu sedikit gatal masa seminit pertama tu tapi ku gagah jua untuk dapat muka yang cantik menarik, gebu dan mulus, Macam kulit bayi gitu (mode bahagia sebab offer ESP iaitu beli 6 PERCUMA 1, suka sangat.

Masker ESP & Yogurt

[Tips Kecantikan :: Tips Kulit Cantik dengan Limau Nipis ]

Berat badan makin susut dan muka dah tak bulat sejak amalkan Set Slimming Breastfeeding

Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Apa kabar harini?? Semoga sihat2 je ye.. Selamat berhujung minggu. Semoga banyak masa untuk family harini, bagi yang kerja takleh nak wat apa lah. Tanggungjawab sebagai seorang pekerja.

Pepagi dah teruja pasal ESP, maklumlah harga ESP murah giler bulan nie tau. Beli 6 PERCUMA 1 ESP, sapa yang nak bagi kalau bukan shaklee ye. Mahal tu ESP, FREE je dapat (Retail RM150, tapi insyaallah harga special untuk bulan MARCH2014, penjimatan berganda2 ye). Bagi yang dah jatuh cinta dengan ESP wajib grab 2-3 canister sorang ye. Sebab jimat punya pasal.

Apa2 pun back to topic ye. Nak cerita pasal testimoni seorang ibu yang berjaya kurus dengan natural supplemen shaklee je iaitu Set Slimming Breastfeeding. Sapa kata ibu menyusu tak boleh nak kurus?? Masa menyusu baby pun dah bakar kalori apatah lagi kalau jenis suka exercise, lagilah terbakar2 kalori. Tapi kalau yang jenis susah nak turun macam admin ni, kenalah ambil Set Slimming Breastfeeding juga untuk percepatkan proses penurunan berat badan. Jom kurus semua.. Chaiyok!! (Peringatan untuk diri sendiri juga tau).



[ HOT!! Preorder TOY & POOL untuk si manja anda ]

Saturday, March 1, 2014

Masalah Hb masa pregnant dah ok sejak amalkan vitalea

Alhamdulillah.. syukur alhamdulillah.. suka sangat baca testimoni dari ibu2 yang ada masalah hb low dah selelsai sejak mengambil vitalea shaklee (multivitamin tertua didunia & pertama yabg dicipta didunia). Untuk masalah hb low, vitamin yabg terbaik adalah vitamin yang lengkap dengan zat besi kerana zat besi membantu dalam pembentukan darah dalam badan kita.

Untuk kesan max digalakkan ambil skali dengan vitamin c. Nak tau kenapa?? Sebabnya vitamin c membantu dalam penyerapan zat besi yang optimun. Jom la usha testimoni ibu yang saya nak share ini ye. Hb low dah selesai sejak amalkan vitalea.. alhamdulillah..suka sangat.


[ HOT!! : Redeem FREE treatment dari London Weight Management ]

JAWAPAN SEGERA

Name:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM SINGGAH E-STORE